dinsdag 8 oktober 2013

tijd geleden...Dat is een tijd geleden dat ik me hier in Blogland heb laten zien....

Maar ik ben jullie niet vergeten hoor!!
Een beetje rare weken hier in huis.....
Mijn man die nu hier veel overdag thuis is (vanwege de economische crisis is hij ontslagen...)
Na 19 jaar bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt ontslagen...aangezien het bedrijf failliet dreigt te gaan. (ooit was dit een zeer goed en bekend bedrijf in zijn branche...)
Dus dat brengt de nodige spanning met zich mee.

Maar het heeft ook wel weer zo zijn positieve kanten, nu kan hij meer tijd met Jelle doorbrengen.

Wie weet wat hij voor een leuke baan tegen komt..
Of misschien onze droom waar gaan maken....en een winkeltje met Brocante beginnen hier in de buurt?
Ach...we dromen gewoon lekker verder...!!

Zojuist ook weer wat "nieuwe"brocante spulletjes in de webwinkel geplaatst!
www.kindanhuysbrocante.nl
Ik ga jullie ook weer wat vaker bezoeken en probeer weer wat reacties bij jullie achter te laten!

Lieve groetjes, Anne.

12 opmerkingen:

 1. Hoi Anne,
  Fijn dat je er weer bent. Wat ontzettend vervelend dat je man zijn baan kwijt is. En in deze tijd valt het voor niemand mee om wat anders te vinden... Dus ik zou zeggen, focus maar lekker op die droom...
  Mooie spullen weer voor je winkel, en al duurt het nog even...alvast heel veel plezier tijdens de fair in Edam. Zelf moet ik weer werken dat weekend, zul je net zien...
  Fijne dag vandaag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend nieuws zeg, dat je man is ontslagen! Is niet niks, zeker als je al 19 jaar voor hetzelfde bedrijf hebt gewerkt..
  Hopelijk brengt het gauw nieuwe kans en mogelijkheden!

  groetjes

  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anne , leuk om weer eens een berichtje van je te lezen. Zeg wat ontzettend vervelend voor je man dat hij nu echt ontslagen is. Ja je zij het een tijd terug al dat het niet goed ging met het bedrijf en dat dit er wel aan zat te komen. Heel vervelend. Ik hoop dat hij ondanks de crisis toch snel een andere baan vind. Wal leuk dat je ook in Edam op de fair sta , ik kom hopelijk wel even kijken want zo als het er nu uit ziet moet ik werken. En deze fair mag je natuurlijk niet missen. Zo'n mooi sfeertje in de kerk. Maar laatst in Rhoon was ook zeeeer geslaagd vond ik.
  Heb je opruiming op je blog gehad, jammer dat we je oude posten niet meer kunnen lezen of in kijken. Nou fijne week nog en spreek je weer.
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop maar dat je man snel weer een leuke goeie baan vindt. Dat moet lukken op zijn leeftijd, zeker in 'onze' regio. Leuke spulletjes heb je, je zult vast weer veel succes hebben op de brocantemarkt.
  Op zondag zit ik in een andere kerk met een ander doel, dus zal ik niet naar Edam komen. Misschien een andere markt?
  Groetjes,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi is je blog! Grappig, ik was bijna in Edam gaan wonen, maar in plaats daarvan werd het midden Zweden. Anders kwam ik zeker bij je langs de derde van november.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mij man loopt ook thuis.
  Ontslagen om de zelfde reden.
  Was wel even wennen.
  Maar ook wel weer gezellig.

  gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jemig jou man ook al...ik zit ook al een maand thuis en als je in de krant leest hoeveel werklozen er per week bij komen wordt je bepaald niet vrolijk. Wel leuke dat jullie ook in Edam gaan staan, wij gaan ook weer heen maar dan om te kijken. Misschien tot dan!
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Even thuiszitten is inderdaad voor het contact met Jelle wel leuk, maar ik hoop toch voor jullie dat hij snel weer aan de slag kan!
  De kerk staat voor 3 november op de agenda, ik hoop dat dat gaat lukken, vorig jaar vond ik de sfeer helemaal leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje, wat een bericht. Ik voel met jullie mee, heb net dezelfde spanning doorgemaakt (gelukkig met positief resultaat). Wie weet wat voor kansen het brengt, maar nu is het even niks. Veel sterkte. Wat jammer dat Edam zo ver weg is. Maar even in je winkeltje kijken :-)
  Groetjes, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gezellig dat je er weer bent, maar helaas met minder leuk nieuws... maar wie weet komt je droom nu wel dichterbij, je hebt in ieder geval weer prachtige spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anne wat vervelend. Blijf het maar positief zien zoals je doet en duimen voor snel een andere baan. Ik zie je in de kerk in edam!
  Gr. Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat erg dat je man is ontslagen. Ondanks dat hij nu meer tijd heeft voor Jelle en jou is het toch te hopen dat hij weer snel aan de slag kan of dat jullie je droom waar kunnen maken. Ja, de crisis merk je overal. Wij zitten nog steeds met twee huizen en mijn vriend is eigen ondernemer (schilder) en daar is het werk ook minder. Laten we met z'n allen maar hopen op betere tijden.

  Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen